Zie jij net als ik ook iedere dag de verschillen tussen individuele mensen? Voor mij zijn de mensen die ik ontmoet een dagelijkse inspiratiebron. Telkens als ik denk ‘zo is het’, ontmoet ik wel weer iemand die mijn overtuiging aan het wankelen brengt. Dit is de energie voor mijn dagelijkse ontdekkingstocht.
Goede prestaties komen tot stand als mensen individueel of gezamenlijk in staat zijn iets heel goed te doen. Iets heel goed kunnen doen is het resultaat van een leer- en ontwikkelingsproces. Om te leren en jezelf te ontwikkelen moet je dingen doen.

DOEN staat dus centraal bij ontwikkeling!

Als je met plezier wilt presteren, moet je jezelf in die richting ontwikkelen. Aan de slag gaan met het realiseren van je eigen wensen of ambities. Vallen en weer opstaan. Tegenslagen verwerken en successen vieren. Iedere dag weer.

Met plezier presteren is een manier van leven.

De start kan liggen bij de vragen: ‘Welke prestaties wil ik eigenlijk leveren?’ en ‘Wat leveren deze prestaties mij persoonlijk op?’ Direct gevolgd door de vraag: ‘Sluit dit aan bij de dingen waar ik plezier aan beleef?’ Het antwoord op deze vragen geeft je richting.
De start kan ook liggen bij het gedurende korte tijd bijhouden van de dingen waar je dagelijks plezier aan beleefd en de prestaties die je dagelijks levert. Deze aantekeningen maken je bewust van de prestaties die je op dit moment levert en het plezier dat je daaraan beleefd. Ze geven antwoord op de vraag in welke mate je bezig bent met de voor jou goede dingen.
En natuurlijk kun je nog op veel meer manieren een start maken. Het is niet belangrijk hoe je begint, belangrijk is,

doe het vandaag!

Nog niet geregistreerd? Registreer hier en: Discussieer mee over dit bericht op het forum!
Deel via TwitterDeel via email

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

   
© 2011 Schenkeveld en Schenkeveld B.V.
De lay-out van deze website wordt door Internet Explorer
niet volledig ondersteund. Gebruik bij voorkeur een andere browser.
Suffusion theme by Sayontan Sinha