jan 182012
 

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Vandaag is de methodiek ‘Met plezier presteren’ voor iedereen beschikbaar. Iedereen kan nu kennis maken met onze aanpak en gebruik maken van onze kennis en instrumenten om zijn of haar eigen ontwikkelingsproces te versterken.

Al ruim twee jaar wilde ik mijn ervaringen met persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling delen met anderen geïnteresseerden via het internet. Ik wilde niet alleen mijn ervaringen delen, maar ook graag ervaringen van anderen horen en de gezamenlijke ervaringen omzetten in informatie of instrumenten die anderen kunnen helpen bij hun ontwikkelingsproces.

De site is dus het eindpunt van één van mijn eigen ontwikkelingsprocessen (een lastig en leerzaam proces, maar daarover in een van mijn volgende berichten meer). Het is ook het beginpunt van een nieuw ontwikkelingsproces; een proces dat ik samen met anderen geïnteresseerden wil doorlopen. Een proces waarbij we de methodiek en de site samen uitbouwen tot een plaats waar mensen inspiratie en praktische en persoonlijke ondersteuning kunnen vinden. Een plaats die helpt om met meer plezier prestaties te leveren, waar je trots op bent. Ieder op zijn manier en vanuit zijn talenten.

Ik hoop dat u na het lezen van dit bericht nog even op de site wilt kijken (als u dit al niet gedaan heeft) en ons wilt laten weten wat u van deze eerste kennismaking hebt gevonden. We weten hoe belangrijk een eerste kennismaking is en willen ervoor zorgen dat de eerste kennismaking met onze site zo goed mogelijk aansluit op de verwachtingen die u als bezoeker heeft. Laat ons dus weten wat u aandacht trok. Wat vond u leuk? Wat miste u? Wat sprak u aan of wat stond u tegen? Bedankt voor uw hulp.

Nog niet geregistreerd? Registreer hier en: Discussieer mee over dit bericht op het forum!
Deel via TwitterDeel via email

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.

   
© 2011 Schenkeveld en Schenkeveld B.V.
De lay-out van deze website wordt door Internet Explorer
niet volledig ondersteund. Gebruik bij voorkeur een andere browser.
Suffusion theme by Sayontan Sinha